Livrăm în toată Europa Detalii pe Whatsapp

Întrebări? 0746 311 272
Despre Cerbul Albastru

SC Cerbul Albastru SRL a prins contur în Arad, în 01.09.1994 şi avea ca activitate comerţul en-gros cu ţesături. Ȋn anii în care spiritul independenţei proaspăt câştigate şi piaţa semi capitalistă a încurajat mii de întreprinzători să-şi înceapă o afacere, Dorina Heredea a luat iniţiativa şi a creat povestea de succes CERBUL ALBASTRU.

Investiţia iniţială a fost una simbolică, aproximativ 100$, şi a fost folosită pentru primele achiziţii de ţesături de la fabricile româneşti care atunci încă rezistau pe piaţă. Afacerea îşi avea sediul şi depozitul în anexa unui garaj cu o suprafaţă de 10mp, iar administratorul firmei era unicul angajat.

Ȋnceputul a fost cu multe necunoscute însă cu şi mai multe oportunităţi. Cu timpul, activitatea s-a extins la comerţul de retail, primul magazin fiind deschis în 1996 pe strada Mihai Eminescu nr. 4, iar în prezent sunt 2 magazine în Arad şi unul în Timişoara.

CERBUL ALBASTRU a rezistat tuturor provocărilor şi, mai mult decât atât, a devenit o poveste de succes pentru că pune în prim plan calitatea produselor şi serviciilor oferite, vine în permanenţă pe piaţă cu noutăţi din domeniul său şi beneficiază de implicarea susţinută a întregii echipe.