Livrăm în toată Europa Detalii pe Whatsapp

Întrebări? 0746 311 272
Termeni si conditii
CINE SUNTEM?

HERTEX SRL cu o vechime de aproape 30 de ani de activitate pe piața românească, iar domeniul nostru de activitate este comercializarea cu amănuntul a textilelor în magazine specializate.

Prezentul document (împreună cu toate documentele menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui site web www.cerbulalbastru.ro.

Vă rugăm să citiţi Termenii și Politica de Confidențialitate înainte de a utiliza Site-ul web și de a plasa comenzi prin intermediul acestuia. Prin accesarea cerbulalbastru.ro utilizarea acestui Site web și/sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al Termenilor şi al Politicilor privind protecţia datelor și vă asumați angajamentul de a respecta acești Termeni, precum și Politicile privind protecția datelor. Dacă nu acceptați în mod integral Termenii și Politicile de protecţie a datelor, nu utilizaţi acest Site.

Aveţi responsabilitatea de a citi în întregime Termenii, Condițiile și Politicile privind protecția datelor, care vor intra în vigoare în momentul încheierii contractului relevant sau în momentul utilizării acestui Site. Dacă aveţi orice întrebare referitoare la Termeni sau la Politicile de protecţie a datelor, ne puteţi contacta în orice moment utilizând formularul de contact.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comanda declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale sa fie incluse în baza de date a www.cerbulalbastru.ro, înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal, și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către Cerbul Albastru.

Prin citirea prezentelor Termeni și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB

Prin utilizarea acestui Site web şi/sau plasarea oricărei comenzi de produse prin intermediul acestuia, vă obligaţi:

*Să folosiţi acest Site web exclusiv pentru a transmite întrebări legitime sau a efectua comenzi legitime;

*Să nu efectuaţi nicio comandă falsă sau frauduloasă. În cazul în care avem motive întemeiate să credem că aţi efectuat o astfel de comandă, vom avea dreptul să anulăm comanda şi să informăm în mod corespunzător autorităţile competente;

*Să ne furnizaţi o adresă de e-mail, o adresă poştală şi/sau alte date de contact corecte şi exacte. În egală măsură, consimţiţi să folosim aceste informaţii pentru a vă contacta în eventualitatea în care acest lucru este necesar (vedeţi Politica noastră de confidenţialitate).

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Produsele oferite pe acest Site web sunt disponibile pentru livrare numai pe teritoriul României.

REFUZUL DE A PRELUCRA O COMANDĂ

Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs de pe acest Site web în orice moment, în mod discreționar şi/sau de a elimina sau modifica orice material sau informații de pe acest Site web. Cu toate că depunem toate eforturile pentru a prelucra întotdeauna toate comenzile plasate, pot exista circumstanţe excepţionale care să ne oblige să refuzăm prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de Confirmare a comenzii şi ne rezervăm dreptul de a proceda astfel în orice moment. Nu vom avea nicio răspundere faţă de dumneavoastră sau orice parte terţă pentru eliminarea oricărui produs de pe acest Site web, pentru eliminarea sau modificarea oricărui material sau conţinut de pe acest Site web sau pentru neprelucrarea unei comenzi după ce v-am trimis mesajul de Confirmare a comenzii.

Fiecare client în parte este contactat telefonic pentru confirmarea comenzii. Comanda nu va fi livrată, dacă clientul nu poate fi contactat telefonic sau prin email.

LIVRAREA

Livrările naționale se fac prin Fan Courier, iar acolo unde sunt km suplimentari pentru a se evita taxe suplimentare, se livrează prin Poșta Romană.

În mod normal produsele sunt livrate clientului în 48 de ore. Societatea noastră nu își asumă eventualele întârzieri ale curieratului.

Livrările internaționale se efectuează prin DPD International. Taxa de transport nu este fixă, ea variază în funcție de țară, greutatea fizică sau volumetrică (care din ele este mai mare), motiv pentru care dorim să ne contactați pe Whatsapp la 0746 311 272.

Comenzile din spațiul european se fac scris pe Whatsapp, iar Termenii și condițiile sunt cele de pe site.

RETURNARE PRODUSELOR

Conform art.9 alin.1 din OUG 34/2014 prevede faptul ca un consumator, beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale.

Clientul este obligat sa notifice CERBUL ALBASTRU prin trimiterea unei notificări la adresa de e-mail: comenzi@cerbulalbastru.ro despre intenția sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisă (e-mail/fax/etc) în termen de maxim 15 zile calendaristice de la primirea produselor.

Transportul și plata transportului îi revine clientului.

Societatea noastră se obligă să vă vireze banii înapoi în maxim 14 zile calendaristice de la intrarea în posesie a coletului returnat de dumneavoastră.

Nu mai pot fi returnate produsele care se vând la metru liniar (perdele, draperii, tesături, pasmanterii, panglicării, etc.), odată tăiate de pe rolă la metrajul solicitat de dumneavoastră, ele devin produse personalizate. Din categoria produselor nereturnabile sunt și lenjeriile de pat. Înainte de livrare absolut toate produsele vor fi atent verificate de două persoane pentru a nu prezenta defecte. Pentru a elimina orice incertitudine verificare și pregătirea pentru livrare se face în spații echipate cu camere video.

Important! Returul se face tot prin curier, EXCLUS prin Posta Romana!

DISPOZIȚII FINALE

SC HERTEX SRL își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul și/sau orice conținut fără notificare prealabilă a Utilizatorului sau Clientului.

SC HERTEX SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc., care nu sunt făcute de către administratorul site-ului.