Livrăm în toată Europa Detalii pe Whatsapp

Întrebări? 0746 311 272
Private online shopping

Ce înseamnă?

Ne ocupăm de fiecare client în mod individual pentru a-l ajuta să aleagă produsul potrivit nevoilor sale. Oferim asistență online și prezentăm mai multe opțiuni de produse folosind imagini reale și filmări din magazin pentru a facilita selectarea produselor căutate.

Care sunt beneficiile?

Acest nou concept a apărut din dorința de a oferi clienților de la distanță și celor care nu ne pot vizita magazinele șansa de a beneficia de aceleași servicii și opțiuni de care se bucură cei care ne calcă pragul. “Private shopping” înseamnă mult mai mult decât o simplă achiziție online deoarece presupune discuții în care aflăm detalii despre ceea ce-și dorește fiecare client, consiliere și recomandarea unor soluții personalizate de produse și servicii. Este un proces prin care intenționăm să păstrăm natura personală a interacțiunii pe care o practicăm în magazinele noastre, aspect crucial pentru noi deoarece în domeniul decorațiunilor interioare și cel al creației vestimentare dorința de a obține un rezultat individualizat este definitorie. De asemenea, anumite detalii despre produse și servicii necesită, pentru cine nu este familiarizat cu acest domeniu, clarificări pentru a putea fi corect folosite, instalate, întreținute și combinate.

Considerăm că acest mod aparte de cumpărături online va fi o experiență care va satisface nevoile clienților noștri care sunt în căutarea unei experiențe similare cu cea dintr-un magazin fizic.

Ce trebuie să faci?

Contactează-ne pentru programare prin email comenzi@cerbulalbastru.ro sau la telefon (0745) 311 272.