Întrebări? 0746 311 272

Adeziv pastă 5kg pentru tapet

100 lei

COD PRODUS: 3261

Este un adeziv pastă gata preparat pentru pentru tapete din vinil mai groase.

Acoperă 150-250gr/mp.

Ambalaj: găleată de 5kg.


Produsul se vinde la bucată.


*Atenție: Nuanțele de culori sunt influențate de setările dispozitivului de pe care vizualizați produsul, motiv pentru care ele nu respectă 100% realitatea. Pentru mai multe imagini/filmări ale produsului sau mostre (unde este posibil) contactați-ne la tel/whats app 0745 311 272.
Tapetul rezista in timp si isi pastreaza aspectul de-a lungul anilor
Tapetul din vinil este mai gros si are o suprafata mai rezistenta ce poate fi curatata usor cu o laveta umeda si detergent de spalat vase in cazul in care este patat.
Celelalte tipuri de tapet sunt mai subtiri si mai fragile, motiv pentru care nu se recomanda sa fie sterse cu laveta umeda.

Consultați si secțiunea Întrebări frecvente pentru informații adiționale.

Calcularea corectă a necesarului de tapet se face ținând cont de pierderile specificate pe etichetă sau în catalog. Recomandăm a se calcula lungimea de perete ce poate fi acoperit cu o rolă pentru a afla un necesar pentru pereții pe care dorim să-l tapetăm. De regulă tapetul cu model mare are pierdere aproximativă între 30-60 cm la fiecare fâșie croită, ceea ce înseamnă că la un perete normal (200/280 cm) se vor folosi câte 3 fâșii dintr-o rolă.
Peretele trebuie să fie neted, curat și uscat, iar în cazul în care este vopsit, să aibă culoare uniformă și apropiată culorii tapetului.
Adezivul trebuie ales în funcție de suportul tapetului (hârtie, vinil, textil, vlies, care se vopsește) lucru care influențează și modalitatea de apliare a tapetului.
Toate detaliile despre montajul tapetului le puteti afla consultand sectiunea de "Intrebari frecvente" de pe pagina principala a site-ului nostru.
Vă recomandăm