Întrebări? 0746 311 272

Adeziv pudră tapet 250 gr

30 lei

COD PRODUS: 3260

*Se dă jos tapetul vechi;

*Se curăță peretele;

*Se chituiesc crăpăturile;

*Pentru o mai bună absorbție, se amorsează pereții cu amorsă;

*Diluați conținutul cutiei în apă la temperatura camerei și se amestecă repede;

*Lăsați adezivul preparat să stea 3 minute, apoi se amestecă energic. Produsul este gata în 5 minute;

* Tăiați foile de tapet mai mult cu 4-5 cm față de înălțimea încăperii;

*Aplicați adezivul pe dosul tapetului sau pe perete conform instrucțiunilor producătorului;

*Aplicați foile de taper și presați cu o perie din centru spre margine pentru a elimina eventualele bule.

Cutia conține 250 g de adeziv pudră care acoperă 50 mp de tapet vlies sau vinil gros. Necesită un adaos mic de apă respectând tabelul de pe ambalaj.

Este recomandat și pentru tapetele produse de Emiliana.


Produsul se vinde la cutie.


Se vinde la cutie.


*Atenție: Nuanțele de culori sunt influențate de setările dispozitivului de pe care vizualizați produsul, motiv pentru care ele nu respectă 100% realitatea. Pentru mai multe imagini/filmări ale produsului sau mostre (unde este posibil) contactați-ne la tel/whats app 0745 311 272.
Tapetul rezista in timp si isi pastreaza aspectul de-a lungul anilor
Tapetul din vinil este mai gros si are o suprafata mai rezistenta ce poate fi curatata usor cu o laveta umeda si detergent de spalat vase in cazul in care este patat.
Celelalte tipuri de tapet sunt mai subtiri si mai fragile, motiv pentru care nu se recomanda sa fie sterse cu laveta umeda.

Consultați si secțiunea Întrebări frecvente pentru informații adiționale.

Calcularea corectă a necesarului de tapet se face ținând cont de pierderile specificate pe etichetă sau în catalog. Recomandăm a se calcula lungimea de perete ce poate fi acoperit cu o rolă pentru a afla un necesar pentru pereții pe care dorim să-l tapetăm. De regulă tapetul cu model mare are pierdere aproximativă între 30-60 cm la fiecare fâșie croită, ceea ce înseamnă că la un perete normal (200/280 cm) se vor folosi câte 3 fâșii dintr-o rolă.
Peretele trebuie să fie neted, curat și uscat, iar în cazul în care este vopsit, să aibă culoare uniformă și apropiată culorii tapetului.
Adezivul trebuie ales în funcție de suportul tapetului (hârtie, vinil, textil, vlies, care se vopsește) lucru care influențează și modalitatea de apliare a tapetului.
Toate detaliile despre montajul tapetului le puteti afla consultand sectiunea de "Intrebari frecvente" de pe pagina principala a site-ului nostru.
Vă recomandăm