Întrebări? 0746 311 272

Covor model texturat albastru turcoaz, bej auriu, gri, ivoar, negru

600 - 3050 lei

COD PRODUS: 1460

Covoarele Cornelia au fost create pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. 

Create cu stil și design excepțional, având culori vii și o combinație frumoasă între culori deschise și închise, acestea pot fi un accesoriu fundamental în casa dumneavostră, potrivindu-se mai multor tipuri de amenajare interioare.

Tonurile de culoare sunt redate în funcție de lumina din încăpere.

Caracteristici:

*Paleta de culori: albastru turcoaz, bej auriu, gri, ivoar, negru.

*Desime: 2.000.000 noduri/mp.

*Compoziție fire :40% acril, 60% bambus.

*Compoziție suport: bumbac 100%.

*Lungime fir: 7 mm.

Este un covor potrivit pentru încălzirea în pardoseală.

Este disponibil pe mai multe dimensiuni.


Se vinde la bucată, iar prețul este în funcție de dimensiuni.


*Atenție: Nuanțele de culori sunt influențate de setările dispozitivului de pe care vizualizați produsul, motiv pentru care ele nu respectă 100% realitatea. Pentru mai multe imagini/filmări ale produsului sau mostre (unde este posibil) contactați-ne la tel/whats app 0745 311 272.
În funcție de tipul de fibrele din care sunt confecționate, covoarele vor avea nevoie de o atenție deosebită și vor agrea anumite procedee de curățare. Indicii despre aceste procedee se regăsesc pe eticheta covorului care este de obicei poziționat pe spatele acestuia. Alături de pictogramele care indică modul de întreținere și curățare, eticheta covorului conține și compoziția fibrelor din care este confecționat:

Lâna – este un material natural rezistent, călduros și ușor de curățat de praf, însă dificil de scos pete de suc, cafea sau vin. Se recomandă curățarea uscată, se aspiră sau se poate peria cu o perie specială de covoare. Se pot utiliza detergenți speciali pentru covoare, urmând instrucțiunile de utilizare specifice respectivului detergent. Datorită firului de lână tors, aceste covoare vor lăsa puf și vor trebui curățate mai des decât cele sintetice păstrându-și însă aspectul și culorile timp îndelungat.

Mătasea și vâscoza – material natural rezistent, dar foarte ușor de pătat. Se recomandă curățarea uscată.

Covoarele din țesături sintetice înlocuiesc cu succes un material natural fiind mai ușor de întreținut și curățat de pete și murdărie. Iată ce tipuri de materiale sintetice se folosesc în mod uzual la fabricarea covoarelor:
Polipropilena - fibră sintetică cu efecte antialergenice, rezistentă la pete și trafic intens. Se curăță cu soluții pe bază de apă și săpun. Având o compoziție fibroasă sintetică, se curăță mai ușor decât cele din lânăși se pătează greu.
Poliesterul și acrilul - materiale sintetice rezistente, care seamănă cu lâna, se curăță foarte ușor și se usucă repede. Este rezistent la petele pe bază de apă, însă uleiul pătează ușor aceste fibre.

Pentru a afla mai multe detalii despre modul de intretinere a covoarelor va rugam sa consultati zona de "Intrebari frecvente" de pe prima pagina a site-ului nostru

Consultați si secțiunea Întrebări frecvente pentru informații adiționale.

Alege lungime