Livrăm în toată Europa Detalii pe Whatsapp

Întrebări? 0746 311 272

Perdea naturală din fibre de bambus

100 lei

COD PRODUS: 3775

Pentru redimensionare, tivire şi aplicarea rejansei, manopera este gratuită, iar produsul este achitat în avans integral.
Rejansa este un alt produs și se achizitioneaza de aici.

Perdea ivoar cu compoziție 100% naturală, din fibre de bambus.
Are un aspect de pânză fină, mată, cu o cădere frumoasă asigurată și de firul de plumb aplicat la bază.
Lățime 300 cm .

Se vinde la metru liniar. 


*Atenție: Nuanțele de culori sunt influențate de setările dispozitivului de pe care vizualizați produsul, motiv pentru care ele nu respectă 100% realitatea. Pentru mai multe imagini/filmări ale produsului sau mostre (unde este posibil) contactați-ne la tel/whats app 0746 311 272.
Perdelele și draperiile din fibre sintetice pot fi spălate manual sau cu mașina de spălat automată la 30-40 de grade Celsius la program scurt. În mod obișnuit nu se folosește înălbitor pentru a nu distruge țesătura.

În cazul perdelelor, dacă nu este necesar să fie călcate în prealabil, după spălare recomandăm montarea lor umede pe sistemul de prindere ( șină/galerie). Dacă sunt șifonate, temperatura optimă pentru călcat este cea specifică țesăturilor din poliester (1-2 buline după caz), în jur de 100 de grade Celsius. Călcătorul vertical cu aburi poate fi folosit atunci când perdelele sau draperiile nu sunt foarte șifonate

Consultați si secțiunea Întrebări frecvente pentru informații adiționale.

Alegeți întâi sistemul preferat (sina sau galerie) în funcție de suprafața peretelui pe care doriți să o acoperiți cu perdele și draperii. Lungimea potrivită a sistemului de prindere o veți determina măsurând lățimea ferestrei și adăugând distanța pe care o va ocupa perdeaua sau draperia pe peretele care o încadrează.
Stabiliți înălțimea perdelei masurand de sub șină sau de sub galerie/bară atunci când perdelele sunt cusute cu rejansă normală. În cazul situațiilor când perdelele vor fi montate direct pe bară și nu pe inele, se va folosi fie rejansa de bară, fie se vor folosi inele capse încorporate în draperie, înălțimea se măsoară de deasupra barei
Calculați lungimea perdelei tinand cont de lungimea sistemului pe care se montează. Recomandarea este ca la perdele și draperii să se considere necesarul de material egal cu lungimea sistemului la dublu. În cazul perdelelor simple sau foarte transparente este recomandabil să se calculeze înmulțind lungimea sistemului cu 2,5 pentru un aspect frumos și suficiet de bogat. Vă recomandăm ca draperiile decorative, să nu fie mai înguste de 150 cm/ bucată pentru că veți risca să obțineți un aspect de eșarfă și veți strica aspectul decorului.
Un aspect destul de important este alegerea modelelor de rejansă pentru perdea deoarece acesta are rolul de a modela țesătura în pliuri și tot ea face legătura cu sistemul de prindere. Rejansa se coase în spatele perdelei. În partea superioară este prevăzută cu buzunare în care se prind accesoriile de la șină sau de la inelele de pe bară.
Înainte de montare, perdeaua trebuie încrețită în funcție de lungimea sistemului de prindere (șină/bară).
Pentru a afla mai multe detalii consultati zona de "Intrebari frecvente" de pe pagina principala a site-ului nostru.